​Informasjonskapsler ("Cookies") er små tekstfiler som plasseres på din datamaskin av websidenene du besøker for å få websidene til å fungere, eller å virke mer effektivt. Samtidig gir disse informasjonskapslene informasjon til eieren av websiden du har besøkt. Vår webside bruker Google Analytic for å samle informasjon om besøkende til vår webside. Vi bruker denne informasjonen til å utarbeide rapporter, og som et verktøy for å forbedre websiden og bruker opplevelsen. Disse informasjonskapslene samler opplysniger anonymisert. Informasjonen som samles er av typen antall besøkende, fra hvor de besøkende har kommet og hvilke sider de har besøkt. Ved å gå inn på og bruke våre sider, går du samtidig med på at vi kan prosessere data om deg for de formål som er nevnt over.

Din webleser vil til en hvis grad kunne kontrollere informasjonskapsler gjennom alternativene i oppsettet. Du kan lære mer om informasjonskapsler, inkludert hvordan disse er satt opp og hvordan du kan administrere og slette dem, på http://www.allaboutcookies.org/ . For å velge å ikke bli fulgt av Google Analytics på generelt grunnlag, besøk https://tools.google.com/dlpage/gaoptout  

Mer informasjon

Du kan lære mer om informasjonskapsler, herunder hvordan disse er satt opp og hvordan du kan administrere og slette dem ved å klikke på linken nedenfor.

velge bort

Slik velger ikke å bli fulgt av Google Analytics på en generell basis, klikk på linken nedenfor.