​Sosialt miljø

Vi som arbeider på Nikkelverket er stolt av arbeidsplassen vår og legger stor vekt på at vi skal ha det trivelig på jobb. Sosialt miljø er en forutsetning for at vi skal dele kompetanse og yte det lille ekstra når det trengs. Det er en nødvendig kvalitet for å produsere verdens reneste nikkel til lavest mulig kostnad.

Krossholmen

I 1956 kjøpte bedriften øya Store Krossholmen for 5 600 kroner. Øya ligger midt i Blindleia i Høvåg, Lillesand. Denne ble gitt videre som en gave til de ansatte som på dugnad og med gavemidler fra bedriften nå består av 12 flotte hytter, 12 robåter og en stor felles brygge. Hyttene leies ut til ansatte og pensjonister og er et populært tilbud for hele familien til våre ansatte. Utenfor hovedsesongen kan du også leie hyttene for eksempel til en skoletur for dine barns skole

Hovden

Gnistrende kalde og raske skispor eller et stille fjellvann i høstfarger? Hytter på høyfjellet gir muligheter for ferie i fjell og viddeterreng året rundt. Hyttene leies ut til ansatte og søknadsfristen m.v. blir kunngjort på oppslagstavler og på intranettet.

Idrettslag

Nikkelverkets bedriftsidrettslag er et allsidig lag som driver med mange former for idrett og friluftsliv. Medlemmene betaler en beskjeden kontingent da bedriften yter økonomisk støtte til laget.

Helsestudio

Vi kan også tilby gratis adgang til bedriftens eget velutstyrte trim- og helsestudio.
Strandpromenaden 31 - Selskapslokaler
Selskapslokalene kan leies til gunstige priser ved bryllup, konfirmasjon eller jubileer. Se egen hjemmeside for mer informasjon.