Sommeren.jpg

Karriere

Ferievikar

Verdensledende sommerjobb

Det er mange grunner til å være stolt hvis du får sommerjobb på
Nikkelverket. Uansett hva du vil gjøre senere, vil du alltid ha erfaring fra en verdensledende bedrift på CV’en. Du kan alltid svare «jeg laget verdens reneste nikkel», når du blir spurt om hva du har hatt som sommerjobb.

På Nikkelverket lager vi nikkel, kobber og kobolt. Metaller som brukes i alt fra medisinsk utstyr og batterier til romferger. Metallet vårt har så høy renhet at det er svært etterspurt over hele verden.

Nikkelverket er en høyteknologisk bedrift, og det største nikkelraffineriet i den vestlige verden. Hvert år får omtrent 85 skoleelever/studenter sommerjobb ved anlegget vårt i Hannevika i Kristiansand.

 

Søk her: Ledige stillingerVanlig ungdom. Uvanlig sommerjobb.


Det er komplekse prosesser som ligger bak, men det tar våre mange fagfolk og forskere seg av. Som ferievikar trenger du ingen forhåndskunnskap. Du må være over 18 år når du begynner, være skoleelev/student, ikke røyke, og av hensyn til sikkerheten må du ha gode norskkunnskaper

Vi legger vekt på et sikkert, inkluderende og utviklende arbeidsmiljø. En jobb som ferievikar ved Glencore Nikkelverk vil gi deg verdifull arbeidserfaring og du vil for alltid ha en verdensledende bedrift på CV’en.

 


Ofte stilte spørsmål om sommerjobb: les her

Lær mer om Nikkelverket: les her

Søknadsfrist: Søknadsportalen åpnes hvert år i midten av desember og er åpen frem til søknadsfrist 15. februar.

Alle søkere må søke her: Ledige stillinger

NB: kun elektroniske søknader vil bli vurdert.